donderdag 19 juli 2012

Rockfon/Rockwool OBS de Kariboe te Heemskerk(fotograaf, interieurfotograaf)

Phone: 0031(0)655574636

                                                       Copyright Michael van Oosten




















Rockfon Krios O2 in Jeugdjournaal

Comfoschool Heemskerk, waar Rockfon Krios 02 is toegepast, centraal in aflevering van het jeugdjournaal. Thema rondom duurzaamheid.


ComOp 23 mei is er, op basisschool ‘de Kariboe’ in Heemskerk, een frisse scholen evenement. In deze school zijn allerlei duurzame toepassingen gebruikt om van deze basisschool een ‘gezonde school’ te maken. Tijdens dit evenement zal Rockfon spreken over de Krios 02, dit plafondsysteem combineerd akoestiek met luchtverversing door de samenwerking met J.E. StorkAir. Dit bedrijf is gespecialiseerd in ventilatiesystemen. Het architectenbureau SP Architecten zal spreken over hoe de school duurzaam is gemaakt.

Jeugdjournaal

Het Jeugdjournaal heeft op donderdag 10 mei een speciale aflevering besteed aan duurzaamheid. Hier werd de basisschool ‘de Kariboe’ als voorbeeld gesteld hoe scholen duurzaam om kunnen gaan met het gebouw, de speelplaats en de energie. Een heel interessante aflevering over hoe basisschoolkinderen tegen duurzaamheid aankijken!

Rockfon Krios 02

Het plafond van Rockfon komt ook terug in dit Jeugdjournaal, waarbij een leerlinge van ‘de Kariboe’ uitlegt hoe het plafond samen met het ventilatiesysteem zorgt voor een gezonde ruimte.
Bent u benieuwd hoe het Rockfon systeemplafond toegepast is in deze basisschool kunt op onderstaande link klikken voor de aflevering van het Jeugdjournaal. Op 05.57 komt het item rondom Rockfon Krios 02 in beeld.
www.jeugdjournaal.nl

Duurzaamheid is doen

Het architectenbureau SP Architecten is al organisatie bezig met het milieu en het duurzaam omgaan met grondstoffen. Ook Rockfon heeft dit belangrijke onderwerp hoog in het vaandel staan.
Hoe Rockfon zich bezig houdt met duurzaamheid wordt vertolkt een film over het recycleproces binnen de organisatie. Klikt u op onderstaande link om deze sustainability video te bekijken.
www.rockfon.nl/nieuws

Inschrijven voor Comfoschool evenement Heemskerk

U kunt zich nog inschrijven voor het Comfoschool evenement op bassischool ‘de Kariboe’ in Heemskerk op 23 mei. Dit kan via onderstaande link. Misschien tot dan!
www.sparchitecten.nl/contact-evenement

Brochures

Via onze website kunt u documentatie rondom de Krios 02 bestellen, dit systeem valt onder de ‘Frisse Scholen’-Brochure. Klik hier voor de ‘Frisse Scholen’-brochure.
Rockfon is onderdeel van het centrum voor Gezonde Scholen. Bedrijven die samen de handen ineen slaan om U te informeren hoe een school in een gezonde leeromgeving kunt veranderen. Klik hier voor de ‘Gezonde Scholen’-Brochure.foschool



























Geen opmerkingen:

Een reactie posten