maandag 16 juli 2012

Paul Seuntjens Architect. Woning in Heemstede(fotograaf, interieurfotograaf)

Phone: 0031(0)655574636

                                                         Copyright Michael van Oosten

                                          Architect Paul Seuntjes http://www.paulseuntjens.nl/



paul seuntjens architectuur bni bna:
van kast tot kast van een huis, paul seuntjens ontwerpt maatwerkoplossingen die in een persoonlijke relatie met opdrachtgevers tot stand komen.
Verbinden van interieur en architectuur
De kracht van Paul ligt in het verbinden van interieur en architectuur; ruimte en invulling zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en worden daarom in samenhang benaderd.
De ontwerpen kenmerken zich door een logische vanzelfsprekendheid en sfeervolle soberheid, waarin een harmonieus geheel ontstaat van licht en ruimte, van esthetiek en functionaliteit. Dit wordt zichtbaar in doordachte details, uitgebalanceerd kleurgebruik en het veelvuldig gebruik van natuurlijke materialen.
achtergrondPaul is zowel interieurarchitect als architect en heeft ruim twintig jaar ervaring met het ontwerpen, bouwen en verbouwen.
De afgelopen vijf jaar werkte hij samen met Yolande Schuur communicatieadviseur en stylist onder de naam 'seuntjens en schuur' aan diverse projecten **.
Daarvoor werkte Paul als ontwerper en partner bij architectuurcentrale Thijs Asselbergs in Haarlem aan diverse grootschalige en enkele kleinere projecten *.
Paul is lid van de BNA (Bond van Nederlandse Architecten) en de BNO, (Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers) . Als gastdocent is Paul verbonden aan de TU in Delft en de HKU in Utrecht.




























Phone: 0031(0)655574636

                                                         Copyright Michael van Oosten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten