dinsdag 10 juli 2012

Headoffice Ecco Amsterdam

Phone: 0031(0)655574636

                                                        Copyright Michael van Oosten


ECCO is a global leader in innovative comfort footwear for men, ladies and children. The in 1963 founded Danish family owned company is the only shoe manufacturer that owns and manages every step in the shoemaking process


Hier even een tekst over mijn bedrijf:

Wederom foto's gemaakt van een mooi project gerealiseerd door LOGGE http://www.logge.nl/Referentie-overzicht  Een goede opdrachtgever waardeert ons beider vakmanschap wat zich laat zien in een kwalitatief mooi en perfect interieur met bijbehorend beeldmateriaal. 

Zoiets?




















       



























































    De ECCO familie

    Om de ware internationale identiteit van ECCO te ontdekken, hoef je niet verder te kijken dan de uitgebreide ECCO-familie. ECCO is met meer dan 17.000 werknemers die in meer dan 50 laden werkzaam zijn, een authentieke multinational, met een smeltkroes aan nationaliteiten, culturen, talen en achtergronden. Het Deense hoofdkantoor van ECCO op zich biedt al onderdak aan meer dan 20 naties.

    Wij geloven dat onze kracht voortkomt uit diversiteit. Dat hartelijke en stimulerende diversiteit leiden tot een dieper inzicht in de landen en culturen waar wij onze activiteiten uitvoeren. En als extra voordeel verbetert het natuurlijk ook de communicatie tussen de dochterondernemingen, afdelingen en eenheden van ECCO over de hele wereld.

    ECCO is hier bijzonder trots op en spant zich tot het uiterste in om allerlei mensen, jong en oud, met uiteenlopende nationaliteiten en achtergronden, te blijven aanmoedigen zich bij de ECCO-familie aan te sluiten.

    Bijna alle werknemers op het hoofdkantoor van ECCO, en zelfs vele andere ECCO-werknemers in de rest van de wereld, hebben deelgenomen aan onze introductiecursus 'van koe tot schoen', waar deelnemers leren hun eigen schoenen te maken. Hiermee krijgen ze inzicht in de complexiteit die bij het maken van schoenen komt kijken, evenals een diepgaand respect voor onze collega's in de productieafdelingen van ECCO. Daarnaast biedt ECCO haar werknemers geavanceerde professionele cursussen aan en worden functies op hogere niveaus bij voorkeur ingevuld door middel van interne promoties. Hiermee versterken we de familiekring en zorgen we tevens dat onze medewerkers en producten altijd centraal blijven staan in ons bedrijf.





    Phone: 0031(0)655574636

    Copyright Michael van Oosten

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten