maandag 18 november 2013

Konica Minolta Hoogoorddreef 9 Amsterdam

Copyright Michael van Oosten
Phone: 0031(0)655574636









Konica Minolta biedt oplossingen voor documentmanagement in kantoor- en productieomgevingen. Het productaanbod omvat een breed scala aan hard- en software producten en aanvullende diensten. Daarbij maakt Konica Minolta  zich continu hard voor een gezondere leefwereld en een beter milieu. Ook het bieden van gebruiksgemak en dataveiligheid heeft een hoge prioriteit bij Konica Minolta.


Konica Minolta


Als toonaangevend leverancier van office- en productieprint-systemen neemt Konica Minolta haar verantwoordelijkheid op het gebied van duurzaamheid.
Het beschermen van onze planeet is één van onze grootste uitdagingen en onderdeel van onze managementfilosofie.


Midden in de maatschappij


Konica Minolta staat midden in de maatschappij wanneer het aankomt op mens & milieu. Bij Konica Minolta werken we volgens een ISO 14001-gecertificeerd (milieu)zorgsysteem en kiezen we alleen voor die oplossingen die economisch en milieuverantwoord zijn.


Ecovision 2050


Konica Minolta heeft de Eco Vision 2050 opgesteld als visie op het milieu voor de lange termijn. Daarin staat dat Konica Minolta haar verantwoordelijkheid neemt om bij te dragen aan een duurzame wereld.
Konica Minolta heeft daarnaast een plan opgesteld voor de middellange termijn. Deze dient als eerste mijlpaal en richt zich op doelstellingen die in 2015 behaald moeten zijn.






Konica Minolta Business Solutions Nederland BV 

Hoogoorddreef 9, Postbus 22110
1100 CC Amsterdam, Nederland
info@konicaminolta.nl









































































































Geen opmerkingen:

Een reactie posten