vrijdag 22 november 2013

In opdracht van Dentalair Clinias Breda Kliniek voor tandheelkunde gefotografeerd adres: Bijster 30, 4817 HX

Copyright Michael van Oosten
Phone: 0031(0)655574636

In opdracht van Dentalair gefotografeerd


Dentalair is dé leverancier van totaaloplossingen voor tandheelkundig Nederland: van het ontwerpen en (ver)bouwen van uw praktijk, installatie en service van uw apparatuur tot het verzorgen van uw dentale verbruiksmaterialen. Dentalair is een begrip in de dentale wereld voor de levering van hoogwaardige tandheelkundige apparatuur aan tandartsen en ook aan bijv. ziekenhuizen/poliklinieken voor kaakchirurgie. Al ruim 50 jaar zijn wij het meest veelzijdige depot van Nederland voor praktijken van tandartsen, mondhygienisten, orthodontisten en kaakchirurgen.


Clinias in Breda
http://www.clinias.nl
Clinias levert tandheelkundige zorg en stelt de algemene tandheelkunde centraal in de relatie met haar patienten. Hierdoor onderhouden wij uw gebit en de relatie met u. De algemene zorg vormt zo op natuurlijke wijze de bredere basis voor de specialistische speerpunten van Clinias, zoalsesthetische tandheelkunde, orthodontie en implantologie
Het spreekt vanzelf dat Clinias mondhygienistes inzet voor parodontale behandelingen. Clinias hecht er zeer aan om alle zorg onder  één dak aan haar patienten aan te bieden.

Goede tandheelkunde komt niet uit de lucht vallen, het vergt een bepaalde instelling van de behandelaars en betrokkenheid van patiënten. Wij nemen u serieus en verwachten van u hetzelfde. Met een goed en probleemloos gebit is dat meestal vrij eenvoudig. Bij patienten die meer zorg nodig hebben en waarbij mondhygiene en regelmatige controle van belang zijn, zetten wij alles in en verwachten dat ook van u. Kortom, wij leveren tandheelkundige zorg op een hoog niveau maar hebben ook uw inzet daarbij nodig.






























Geen opmerkingen:

Een reactie posten