woensdag 4 september 2013

McDonalds Sassenheim

Copyright Michael van Oosten
Phone: 0031(0)655574636
Click on the picture to enlarge

Rockfon Ceilings http://www.rockfon.nl/

                                                            McDonalds Stationslaan 1
                                                  2171 KW, SASSENHEIM
McDonald’s Sassenheim feestelijk geopend
Nieuw restaurant biedt ruim 100 nieuwe arbeidsplaatsen

Sassenheim, 27 maart 2013 - Gisteren is in het bijzijn van Leo van der Zon, locoburgemeester van de gemeente Teylingen, McDonald’s restaurant Sassenheim feestelijk geopend. Het nieuwe restaurant biedt 103 nieuwe arbeidsplaatsen in de directe omgeving en is voorzien van de meest actuele innovaties op het gebied van duurzaamheid.

Jo Sempels, Algemeen Directeur McDonald’s Nederland: “Wij zijn erg trots om vandaag ons 233ste restaurant te openen en zijn zeer blij met het resultaat. Het nieuwe restaurant heeft de laatste innovaties op het gebied van duurzaamheid, zoals LED verlichting, low oil volume friteuses en twee watervrije urinoirs die samen goed zijn voor 230.000 liter waterbesparing per jaar. Daarnaast kunnen onze gasten sneller bediend worden door een dubbele drivelane in de McDrive.”


Frank Franken, Franchisenemer McDonald’s Sassenheim, vertelt over de samenwerking met de gemeente Teylingen: “De totstandkoming van het restaurant is het resultaat van een prettige samenwerking met de gemeente, waarbij we veel aandacht hebben besteed aan de lokale omgeving. Zo hebben we het nieuwe restaurant en het station met elkaar verbonden. Om zicht te hebben op het station is het terras gericht op het noordoosten, in plaats van het gangbare zuiden.”

Als dank voor de prettige samenwerking overhandigde Frank Franken een cadeau voor de gemeente Teylingen aan locoburgemeester Leo van der Zon. “Wij doen graag wat terug voor de maatschappij waar wij deel van uit maken. Daarom bieden wij 100 gezinnen uit de gemeente Teylingen de mogelijkheid om een keer gratis te komen eten in ons nieuwe restaurant. Het gaat dan om gezinnen die het niet breed hebben en waarvoor uit eten gaan niet een vanzelfsprekendheid is”, vertelt Franken. De gemeente zal bepalen welke gezinnen daarvoor in aanmerking komen.

Locoburgemeester van Teylingen Leo van der Zon, is enthousiast over de komst van het nieuwe restaurant: "De komst van de McDonald's biedt nieuwe arbeidsplaatsen voor Teylingers, waar ik bijzonder verheugd over ben. Daarnaast geeft het nieuwe restaurant een goede impuls aan het stationsgebied, niet alleen als recreatietransferium, maar ook aan de sociale veiligheid. Ik neem het cadeau graag in ontvangst en zorg via de voedselbank Teylingen dat 100 gezinnen die het niet zo breed hebben in Teylingen hier blij mee worden gemaakt."

Het McDonald’s restaurant Sassenheim is zeven dagen per week geopend van 7.00 tot 23.00 uur en de McDrive tot middernacht.

///////////

Over McDonald’s Nederland
In Nederland heeft McDonald’s 233 restaurants, die wekelijks door zo’n 3 miljoen gasten worden bezocht. Ruim 17.000 medewerkers vormen de kern van de organisatie. Het streven naar kwaliteit in alle facetten van de bedrijfsvoering staat centraal. McDonald’s wil iedere gast op elk gewenst moment de beste kwaliteit en een gevarieerde keuze bieden.
 































Geen opmerkingen:

Een reactie posten