dinsdag 23 oktober 2012

Dentalair

Phone: 0031(0)655574636
Click to enlarge
 
Dentalair Products Nederland B.V.Wieldrechtseweg 26
3316 BG Dordrecht
Tel.: 078 - 654 37 37
Fax.: 078 - 654 37 30
E-mail: info@dentalair.nl
 
 
Dentalair Products Nederland B.V. is een full-service dental depot in tandheelkundige installaties en dentale verbruiksmaterialen. Een begrip in de dentale wereld voor de levering van hoogwaardige install aties aan tandartsen, maar ook aan bijv. poliklinieken voor kaakchirurgie. Al ruim 50 jaar zijn wij het meest veelzijdige dentale depot van Nederland voor de hedendaagse tandartspraktijk.
 
Mondzorg Berkel
 
 


 

Al 50 jaar aan de top!

In 2012 bestaat Dentalair vijftig jaar. De basis werd gelegd door het Scandinavische Atlas Copco (Zweden). De corebusiness van dit bedrijf was in die tijd de productie van sloophamers en mijnbouwapparatuur, maar er werd ook veel aan productontwikkeling gedaan op andere werkgebieden.

Een stukje historie

Directeur Max Hagesteijn verteld: “Atlas Copco was technisch gezien zijn tijd ver vooruit. De naam van Dentalair is ontstaan in een tijd waar in de lucht aangedreven hand- en hoekstukken werden geïntroduceerd. Al in de jaren vijftig ontwikkelde Atlas Copco een met lucht aangedreven tandartsboor: De Dentalair. Mijn vader werkte destijds bij Atlas Copco en zag direct de meerwaarde en de kansen van dit product. Ook klanten onderkenden dit en de vraag naar branchegerelateerde producten nam toe. Voor Atlas Copco kwam dit specialisme langzaamaan té ver van het eigen werkveld te liggen en mijn vader kon in 1975 de aandelen van het bedrijfsonderdeel overnemen. Vanaf dat jaar was Dentalair als zelfstandig bedrijf een feit.




 
 
 
 







                                                                    Tandstad Almere
 
 































































Phone: 0031(0)655574636














 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten