dinsdag 4 september 2012

Restaurant Mereveld Utrecht

                   
Phone: 0031(0)655574636

Click the pictures for an enlarged view

Copyright Michael van Oosten Photography



 Voor informatie van dit schitterende restaurant zie: http://www.mereveld.nl/

Over Mereveld

Een evenementenlocatie die eigenlijk alles onder één dak heeft; bestaat die? Jazeker! Mereveld is door haar historische uitstraling, de zeer goede (eventueel biologische) keuken en haar stijlvolle interieur in dit opzicht namelijk uniek! U zoekt een locatie (zakelijk of privé) en wij durven te zeggen dat wij een maatwerk oplossing voor u hebben. De landelijke ligging, vlakbij Utrecht, zorgt ervoor dat uw vergadering, feest, bruiloft of ander evenement een fijne, besloten sfeer heeft.
Mereveld is een prachtige, historische locatie, maar we zijn ook bijzonder trots op het interieur. De oude houten balken, gecombineerd met trendy design. Natuurlijke, robuuste materialen, maar ook: veel licht. Een uitstraling ‘helemaal van nu’. Tot in detail. De zalen en het terras bieden u een luxe ambiance, maar… toch voor ieder budget!
De beste manier om de sfeer te proeven, is als u geheel vrijblijvend zelf een keertje langskomt. Bel ons voor een afspraak en wij laten u graag zien wat Mereveld zo uniek maakt; dat eigenlijk ieder evenement hier heel goed past.


 
CONGRESSEN & VERGADEREN

Een mooie, luxe omgeving, lekker eten, goede service, moderne faciliteiten; een paar elementen waardoor deelnemers aan uw zakelijke bijeenkomst zich prettig voelen. Een belangrijke voorwaarde om te komen tot een succesvol resultaat. Geen onnodige afleiding of zorgen! Die nemen wij u uit handen. Zodat u alle tijd effectief kunt besteden aan de inhoud. De landelijke ligging van Mereveld en het stijlvolle interieur, geven een gevoel van comfort en beslotenheid. Een vergaderlocatie waar inspiratie kan opbloeien en snel een gevoel van vertrouwen ontstaat.
Wij hebben diverse zalen, met verschillende afmetingen. Bovendien zijn ze goed te combineren. Zo kan Mereveld bijvoorbeeld worden ingezet als congreslocatie. Daarnaast kunt u denken aan een beurs, meeting, presentatie, workshop, lezing, seminar, training of conferentie.
Mereveld is goed bereikbaar en heeft een ruime eigen parkeergelegenheid. Wilt u met het gezelschap blijven eten? Onze keuken heeft u zoveel smaakvols te bieden op culinair gebied! Tegenwoordig, als u wilt, ook geheel bereid met biologische streekproducten.





 

TROUWEN

De romantische locatie, de warme sfeer en het vertrouwen! Dat zijn de drie belangrijkste redenen waarom al veel bruidsparen hun huwelijksfeest of trouwerij op Mereveld hebben gevierd. Onze locatie is geliefd omdat alle ingrediënten voor de perfecte dag aanwezig zijn: unieke ligging, luxe zalen, culinaire hoogstandjes, warme ontvangst, gezellige terrassen en een centrale plek in Nederland. Als u wilt, kunnen wij het entertainment voor u verzorgen. Het is onze bedoeling u zoveel mogelijk uit handen te nemen, zodat u onbezorgd geniet van uw huwelijksdag.
Mereveld biedt zoveel: een informele receptie, een sfeervol diner, een spetterend avondfeest of een combinatie ervan. Ook belangrijk: voor ieder budget. Samen kijken wij naar uw wensen en hoe we die kunnen invullen. Het is onze ervaring dat als mensen bij ons komen kijken voor een mogelijk huwelijksfeest, ze vaak direct verkocht zijn!






 

FEESTEN & EVENEMENTEN

Bedrijfsfeesten

Voor uw bedrijfsfeest is Mereveld dé toplocatie! De landelijke ligging, vlakbij Utrecht, ruime eigen parkeergelegenheid en zalen met van zichzelf al zo’n bijzondere, luxe feestuitstraling! Voor een bedrijfsevenement of personeelsfeest bieden we ruimte aan 50 tot 700 mensen. Zowel voor een spetterend feest als voor smaakvol culinair genieten. U zegt het maar! Een fijn diner, een themafeest, een muziekfestijn; de mogelijkheden zijn onbeperkt. Wij kunnen met u meedenken over de invulling van het feestconcept of nemen u dat geheel uit handen. Onbezorgd genieten!

Privé-evenement

Naast bruiloften en trouwerijen is Mereveld door haar bijzondere uitstraling, haar vertrouwde gastvrijheid en het trendy interieur een geliefde feestlocatie voor bijvoorbeeld recepties, jubilea, een verjaardag, familiediner of welke andere gelegenheid dan ook. Als uw wilt, regelen wij het entertainment voor u en samen kiezen we de perfecte culinaire omlijsting die precies bij de gelegenheid past.





























 
Phone: 0031(0)655574636

Click the pictures for an enlarged view

Copyright Michael van Oosten Photography

Geen opmerkingen:

Een reactie posten