woensdag 26 juni 2013

Magnum Pilotstore Rembrandtplein

Phone: 0031(0)655574636
    Copyright Michael van Oosten
Click on the picture to enlarge
 
Nieuwste Pilotstore van Magnum in Amsterdam
 
 
 
 
 
Magnum is gemaakt voor ‘pleasure seekers’, mensen die een druk leven leiden vol verplichtingen en verantwoordelijkheden, maar zich regelmatig een moment van genieten en rust gunnen. In de Magnum Pleasure Store kun je zo’n moment beleven en daar op je eigen manier invulling aan geven”, legt Madelon van der Tol van Magnum uit. “Het ontwerpen van je eigen Magnum-ijsje – met jouw bijzondere en persoonlijke smaakcombinatie – is een waanzinnige ervaring. We nodigen alle pleasure seekers uit om deze kans te pakken!”

Custom-made en onconventioneel

In de Magnum Pleasure Store kunnen mensen hun eigen ijsje laten creëren door zogenaamde Pleasure Makers. Een custom-made ijsje begint met een basis van vanille-roomijs en een krakende coating naar keuze: melkchocolade, witte chocolade of pure chocolade.
Vervolgens kan naar eigen smaak een aantal toppings worden toegevoegd. De keuze is groot. Om te beginnen zijn er de Classics: hazelnootjes, stukjes biscuitwafel, krullen witte chocolade, pecannootjes, amandelnootjes en verkruimelde speculaas. Wat exotischer zijn de Specials: goji bessen, meringuestukjes, kokos, aardbeiensuiker, stukjes caramelfudge, nougat, kandijsuiker, gemberstukjes en stukjes brownie. De Experimentals zorgen voor een bijzondere sensatie met chocolade-sinaasappelschillen, gesuikerde muntblaadjes, rozenblaadjes, roze pralinestukjes, chocolade popping-candy, gesuikerde viooltjes en cacao-chili.
Van der Tol: “Een pleasure seeker gaat van nature op zoek naar nieuwe, interessante dingen in het leven. Naar onconventionele, spannende nieuwe smaken bijvoorbeeld. Door de keuze te bieden uit bijzondere ingrediënten en bezoekers van de store zelf een ijsje te laten samenstellen, hebben wij geprobeerd in die behoefte te voorzien. Eigenlijk laten wij mensen hun eigen ultieme plezier creëren in de Magnum Pleasure Store.”

Over Magnum

Magnum werd geïntroduceerd in 1989. Het was het eerste luxe ijsproduct gericht op volwassenen. Tegenwoordig is Magnum een van de bekendste en populairste ijsmerken ter wereld; jaarlijks worden er wereldwijd ongeveer 1 miljard Magnums verkocht.

































 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten