vrijdag 8 maart 2013

Rinsma Fashion Plaza


Phone: 0031(0)655574636

Copyright Michael van Oosten
                              Click on the picture to enlarge

Een project van Frederiks Interieurs

Gefotografeerd bij Rinsma Fashion in Gorredijk
                                                   












































































































































































Frederiks Interieurs


“Wij maken het samen” is de filosofie van Frederiks Interieurs. 

Uw ideeën en wensen staan bij hen centraal en zij voegen daar hun expertise in interieurontwerp, productie en montage aan toe. Maatwerk meubels en interieurs van hoge kwaliteit voor een goede prijs is waar Frederiks Interieurs naar streeft.
Dit is ook te zien in het onlangs afgeronde project Rinsma Fashion Plaza te Gorredijk.
In 1888 begon Oene Sake Rinsma te Gorredijk een atelier voor maatconfectie en tegelijkertijd met een winkel in fournituren.

Rinsma Fashion Plaza
In 2005 werd Rinsma Fashion & Trends uitgeroepen tot ‘Beste Zelfstandige Winkel van Nederland’
De Stichting Retail Jaarprijs koos ons uit 300 deelnemers. O.a. service, deskundigheid, sfeer, assortiment en klanttevredenheid telden mee bij beoordeling. 
Het juryrapport was zeer lovend. Een citaat uit dit rapport: 
‘Rinsma Fashion & Trends in Gorredijk is een damesmodezaak van 1.800 m2, die is opgedeeld in vier werelden. Rinsma biedt betaalbare luxe aan heel Nederland. 
Door de inrichting, de routing, de visual merchandising, de locatie van de trappen, kassa’s en de paskamers krijgen klanten op geen enkele plek in de winkel het gevoel van massaliteit. 
Het assortiment bestaat uit meer dan 150 merken en biedt de doelgroep een meer dan volledige keuze. 
In een uiterst prettige en sfeervolle winkel is over alles nagedacht en zijn de zitjes en koffiecorners, leestafels en de kinderbioscoop zowel decoratief als functioneel geïntegreerd in de verkoopomgeving. 
De medewerkers hebben duidelijk plezier in hun werk en hebben een open en actieve houding naar de klanten. Die klanten zijn bij Rinsma gasten en de medewerkers zijn meedenkers. 
De schaal en de kwaliteit van de operatie leiden tot voortreffelijke resultaten. De dynamiek van de ondernemer is de dynamiek van de winkel. Visie en durf gaan samen met Friese nuchterheid en gevoel voor lokaal ondernemerschap.’ 
In 2010 werd Rinsma Fashion Plaza gekozen tot Beste Famiiebedrijf van Friesland! In mei 2012 werden ze gekozen tot Leukste winkel van Friesland


Geen opmerkingen:

Een reactie posten