donderdag 24 januari 2013

KNSB Vechtse Banen Utrecht

Click the pictures for an enlarged view

KNSB Vechtse Banen Utrecht


                                Bedrijven die meewerkten aan het project:

 Interiordesign: Buro Bogaarts              http://www.burobogaarts.nl/
Rockfon plafonds                                      http://www.rockfon.nl/
Tapijten                                                 http://www.pr-trading.nl/
Bouw- en aannemingsbedrijf: Mulckhuyse www.mulckhuyse.com


Onderaan de foto's meer bedrijfsinfo over bovenstaande bedrijven:

 

Phone: 0031(0)655574636
COPYRIGHT for all these pictures: MICHAEL VAN OOSTEN PHOTOGRAPHY

Bedrijfsinfo van bedrijven die hebben meegewerkt aan het project:
___________________________________________________


  Buro Bogaarts Interiordesign:  http://www.burobogaarts.nl/

Buro Bogaarts tracht in ieder ontwerp een omgeving te creƫren die persoonlijk, inspirerend en uniek is. De uitdaging ligt in het realiseren van een werk- of leefomgeving met een prettige uitwerking voor de gebruiker en minder in het doorvoeren van een eigen stijl.
In gesprek met de opdrachtgevers probeert Buro Bogaarts een vertaalslag te maken naar een uiterst persoonlijk en passend interieur; de stijl en wensen van de opdrachtgever.
Natuurlijk beschikt Buro Bogaarts wel over een eigen signatuur. Dit handschrift kenmerkt zich door de ruimtelijke en overzichtelijke manier waarop gestalte wordt gegeven aan tijdloze en sfeervolle ontwerpen, zonder daarbij oog voor detail te verliezen.

Buro Bogaarts Interiordesign
Postadres en bezoek adres:
Monnikensteeg 103 M
6823AA Arnhem


Telefoon: 026 - 3796 404[/b]
E-mail: info@burobogaarts.nl
__________________________________________________________Rockfon plafonds     http://www.rockfon.nl/
Wie is Rockfon?


Rockfon is marktleider in zachtminerale plafondoplossingen en is onderdeel van Rockwool International – ’s werelds grootste producent van steenwol. Rockfon is reeds meer dan 35 jaar actief in de Benelux.

Rockfon ontwikkelt innovatieve plafondoplossingen die bijdragen aan comfortabele woon-, werk- en leefomstandigheden in elk gebouw. Maximaal akoestisch comfort wordt gekoppeld aan moderne ontwerpmogelijkheden, afgestemd op eigentijdse trends en ontwikkelingen. Bovendien verlagen het gemak van installatie en het onderhoudsvriendelijke karakter van Rockfon producten de
totale gebouwkosten op langere termijn.

De basis van Rockfon plafondpanelen is onbrandbare steenwol, waardoor maximale brandveiligheid kan worden gegarandeerd. Rockwool/Rockfon draagt energiebesparing, binnenklimaat en duurzaamheid hoog in het vaandel. Uw lokale Rockfon Benelux verkooporganisatie staat u graag bij in uw juiste keuze.

Rockfon levert oplossingen voor iedere uitdaging:

Een gezond binnenklimaat en goede akoestische omstandigheden dragen bij aan het menselijk welbehagen. Rockfon levert hieraan een gezonde bijdrage.

Hoofdkantoor

Rockfon
Rockwool B.V.
Industrieweg 15
6045 JG Roermond
Postbus 1160
6040 KD Roermond

Tel. +31 (0)475-353 035
Fax + 31 (0)475-353 681

Email: info@rockfon.nl

___________________________________________________________


Tapijten: PR Trading  http://www.pr-trading.nl/

Op 1 februari 1986 is P&R Trading BV opgericht als handelsbedrijf met als missie het importeren van hoogwaardige collecties tapijt- en tapijttegels. Collecties die zich onderscheiden in zowel uitstraling als in kwaliteit. Sinds de oprichting heeft P&R Trading zich uitsluitend gericht op de import van Amerikaanse getufte producten. Teruggaand naar de geschiedenis en oorsprong van getufte tapijten is het vanaf de datum van oprichting een opvallend samenspel van keuzes geweest. De oorsprong van getuft tapijt is ontstaan in Dalton Georgia, rond ca.1900.
Niet alleen deze oorsprong van tapijtgeschiedenis was een fascinerend gegeven tijdens de selectie van collecties voor P&R Trading, maar vooral in combinatie met de bewezen voorsprong in de gebruikte technieken op zowel tuft-, garen- en productietechniek.
Het aanbieden van tapijtcollecties, met een sterk onderscheidend vermogen is en blijft een belangrijk gegeven. Naast uitstraling en kwaliteit is er de term duurzaamheid bijgekomen, waarin wederom P&R Trading aan de markt bewijst, een voorloper te zijn met hun collecties.
Sinds 2003 levert P&R Trading tapijttegels, welke volgens het Cradle to Cradle principe geproduceerd zijn en volledig recyclebaar zijn in nieuwe producties tapijttegels. Shaw Industries, de fabrikant van de collecties, is de eerste tapijtfabrikant die er in 2003 voor gekozen heeft, de gehele collectie volgens C2C te laten produceren.
Momenteel recyclet Shaw genoeg garens om 2.000 maal de gehele wereld te omtrekken.
Wij hopen dat u met interesse een kijkje neemt op onze website, en het enthousiasme overneemt van het familiebedrijf P&R Trading B.V.

P&R Trading B.V.
Vaartweg 10
4905 BL Oosterhout

Postadres:
Postbus 453
4900 AL Oosterhout

Tel.: +31 (0)162 - 454333
Fax: +31 (0)162 - 453344

Email: info@pr-trading.nl
                                    ________________________________________________________


Bouw- en aannemingsbedrijf: Mulckhuyse  www.mulckhuyse.com

Bouwen aan de toekomst
Al generaties lang bouwt Mulckhuyse aan de toekomst. Wat door Mulckhuyse gebouwd wordt staat er generaties later nog. Traditionele kwaliteit wordt gecombineerd met moderne technieken en inzichten. Vakkundig en gemotiveerd personeel werkt met volledige inzet aan de realisatie van de projecten.

Nieuwe technieken zoals het verlijmen van gevelsteen zijn voor ons bekend terrein, maar ook restauratie van 18e eeuws metselwerk en diverse andere hersteltechnieken. Kortom, Mulckhuyse kan elk project aan. Of het nu gaat om onderhoudswerk, een kantoor- of bedrijfsgebouw, een mooie woning, een eenvoudige verbouwing of een gecompliceerde restauratie: ervaring is bij ons aanwezig en wij zien in elk project een uitdaging.

Bouwen aan de toekomst betekent voor ons ook het opleiden van personeel. Wij zijn een erkend leerbedrijf en hebben gediplomeerde leermeesters in dienst die de leerlingen opleiden en begeleiden.

Het bedrijf

Bouw- en Aannemingsbedrijf C. Mulckhuyse te Vinkeveen bestaat al sinds 1860. Op dit moment werken er circa 40 medewerkers. Ons team bestaat uit timmerlieden, metselaars en kantoormedewerkers.

In onze timmerwerkplaats vervaardigen wij – in eigen beheer – kozijnen en ander machinaal timmerwerk. Daardoor zijn wij niet afhankelijk van levertijden van derden en kunnen wij snel inhaken op de wensen van de opdrachtgever.

Onze mensen beheersen alle facetten van het bouwproces. Moeilijke disciplines besteden wij niet uit maar houden wij in eigen hand.

C. Mulckhuyse bv
Bouw- en aannemingsbedrijf
Herenweg 200
3645 DV Vinkeveen
T 0297 219500
F 0297 262506
info@mulckhuyse.com

                                    __________________________________________________________
                       
Geen opmerkingen:

Een reactie posten